Hotelli Kerava Uudellamaalla

TERVETULOA HOTELLI KERAVAAN!

Hotelli Keravan eri huonetyypit kattavat monenlaisia tarpeita. Kaikista huoneista löytyy oma kylpyhuone, laajakuva-tv, jääkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Jos määränpääsi on Kerava vapaa-ajan tai työn merkeissä, majoitamme sinut mielellämme. Voit tarkistaa saatavuuden ja hinnat suoraan sivujemme varauskoneesta. Käyttämällä koodia KERAVA10 saat 10 € alennuksen normaalihinnoista.
Pidempien majoitusten (vähintään 3 yötä) hinnat on valmiiksi alennettu, kun varaat majoituksen verkkosivujemme kautta.

Ryhmä- ja yritysmyynnissä suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan myyntipalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hotellikerava.fi. Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöön saman tai seuraavan arkipäivän aikana.

PYSÄKÖINTI

Hotellilla on kaksi vieraille varattua parkkipaikkaa, jotka ovat vapaasti vieraiden käytettävissä. Paikkoja ei voi varata etukäteen.

NOPEA SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Saat saapumispäivän aamuna huonetiedot sekä ovikoodin tekstiviestitse ja sähköpostitse. Ovikoodi toimii saapumispäivänä kello 15.00 alkaen lähtöpäivään kello 12.00 asti. Voit tämän ajan sisällä saapua oman aikataulusi mukaisesti ja pääset suoraan huoneeseen. Erillistä sisäänkirjautumista et tarvitse.

OMA KYLPYHUONE

Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja wc. Hintaan sisältyy pyyhe jokaiselle majoittujalle.

HUONEESSA PIENKEITTIÖ

Jokaisessa huoneessa on jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin. Omia eväitä ja ruokia voi tuoda huoneeseen. Kadun toiselta puolelta on vuorokauden ympäri aukioleva Prisma.

PALVELUT JA EHDOT
SAVUTTOMAT HUONEET

Kaikki huoneemme ja koko kiinteistö ovat savutonta aluetta. Tupakointi hotellissa johtaa 150 € sakkomaksuun.

EI LEMMIKKIELÄIMIÄ

Ymmärrämme, että lemmikit ovat perheilleen hyvin tärkeitä. Haluamme varmistaa että myös allergikot pystyvät majoittumaan meillä. Tästä syystä emme salli lemmikkieläimiä hotelliin.

MAKSUEHDOT

Veloitamme aina varauksen hinnan kokonaisuudessaan varauksen teon yhteydessä. Jos perut varauksesi perumisehtojen puitteissa, palautamme veloituksen.

JOUSTAVAT PERUMISEHDOT

Joustavat perumisehtomme antavan sinulle oikeuden perua varauksesi veloituksetta 48 tuntia ennen varatun majoituksen alkamista.

HOTELLI KERAVAN ESITTELY
ILMASTOINTI

Kiinteistö on ilmastoitu.

Uudet jäähdytys- ja ilmastointilaitteet on asennettu ja otettu käyttöön elokuussa 2022.

PIMENNYSVERHOT

Jokaisessa huoneessa on pimennysverhot.

AAMIAISKUMPPANI

Neste K Ali-Kerava tarjoilee

aamiaista arkisin klo 05:30 alkaen.

Maksu erikseen paikan päällä.

VIIKKOTARJOUS

Tarvitsetko majoitusta viikoksi tai pidemmäksi ajanjaksoksi? Ota yhteyttä sähköpostitse tarjouksen saamiseksi.

info@hotellikerava.fi

Tutustu upeaan Hotelli Keravaan!
www.hotellikerava.fi