Siikala

Mäe tee 1, 76709 Lohusalu

HUOM! Jos Siikala jo varattu haluamallasi ajanjaksolla, tsekkaa muut vastaavat kohteemme: Helga, Björn, Harald, Jockfall, Lohela tai Taimela

"Huippukohde esimerkiksi perhejuhliin kun vuokraat myös Lohelan tai Taimelan !"

Mahtava, uusi 75 m2:n alakertahuoneisto uudesta talosta Suomenlahden rannalla, 40 km Tallinnasta länteen. 3+1hengelle. Siikalasta ei suoraa pääsyä Taimelaan eikä toisin päin eli huoneistot mahdollista vuokrata yhdessä tai erikseen. Siikalalla ja Taimelalla oma Lohelasta erillinen pysäköintialue. Oma rantasauna. Myös oma autotalli.  Ympärivuotiseen käyttöön, kokouksiin, kalastukseen/pilkkimiseen ja lomailuun. Huvila sijaitsee rauhallisessa niitty/aho-maisemassa meren rannalla. Maisema aukeaa länteen.

Mm. Taimenen tyrskykalastus on onnistunut huvilan edustalla erittäin hyvin.

Myös kokouskäyttöön.

Videokuvaa rannasta helmikuulta.

Oleskelutilat ja keittiö, 1 x wc- ja suihkutilat, 1 makuuhuone. Makuuhuoneessa 1 parivuode ja 1 makuuhuoneessa 1 lisäsänky. Lisäksi sohva sopii esim. vanhemmalle lapselle lyhytaikaiseksi nukkumapaikaksi. Keittiö on täydellisesti varustettu astiastoineen sekä lasistoineen. Hanavesi juotavaa. Lisäksi oma säädettävä sähkölämmitys.

Oma parkkialue, jonne ei tarvitse mennä Lohelan autoportin kautta.

Talossa lisäksi 2 maastopyörää, mahdollisuus vuokrata hintaan 10 € per pyörä per viikko.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että allergiasyistä lemmikkieläinten tuonti huvilalle on kielletty.

Katso myös LOHELA ja TAIMELA

Palvelut

Ongella kalastus ilman lupaa, mutta virveliin, verkkoihin ynnämuihin apuvälineisiin tarvitsee eestiläisen kalastusluvan. Kalastusluvat kätevimmin netistä:

 1. Mene osoitteeseen https://www.pilet.ee/cgi-bin/splususer/splususer.cgi?op=list_varia&piirkond_id=50 (mikäli tulee eestinkielinen sivu, klikkaa ylhäältä "in English" ja valitse vasemmalta "Recreational Fishing License")
 2. Valitse sopivan pituinen aika ja klikkaa "Select"
 3. Valitse aloitusaika ja syötä ID Code-kenttään syntymäaikasi. HUOM! Syntymäaika syötetään eestiläisittäin korvaten ensimmäinen ja neljä viimeistä merkkiä nollalla. Väliin syntymäaika järjestyksessä vuosi, kk, pvm. Esim. 13.12.1987 syötetään muodossa "08712130000"
 4. Klikkaa "PAY"
 5. Klikkaa "REGISTER" ja täytä sähköpostiosoitteesi "E-mail", valitsemasi salasana "Password", toista salasana "Repeat Password" ja kirjoita näytössä näkyvät merkit "Control Code".
 6. Valitse maksutavaksi "MasterCard or Visa credit card" ja klikkaa "CONFIRM AND PROCEED TO PAY"
 7. Syötä kortin numero "Card no.", viimeinen voimassaolokuukausi ja -vuosi. esim. 03/15. "Exp (MMYY)", turvakoodi "CVV2", kortissa oleva nimi "Name on card" ja klikkaa "Authorize"

Lohusalun vierasvenesatamaan on n. 2 km, jossa myös ravintola- ja baaripalveluita. Kauppa ja 3 hyvää ravintolaa sekä apteekki 3 km. Laulasmaa Spa and Conference Hotel -kylpylään n. 4 km, siellä korkealuokkainen ravintola Wicca.

Tallinnan suosituin ostoskeskus Rocca Al http://www.laulasmaa.ee/fiMare vain 30 min ajomatkan päässä. Lisää matkailuvinkkejä

Hinnat

Viikkohinnat 450 - 550 € sesongista riippuen

Vuokrahintoihin kuuluu perussiivousmaksu. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. Kiitämme vieraitamme huolenpidosta.

Liina- ja vuodevaatteet sisältyvät hintaan 1 setti per hlö per viikko.

20 € lisämaksusta laadukas kylpytakki omaksi omalla koolla.

Korkea sesonki huhti-elokuu

Matala sesonki syys-maaliskuu

Maksulliset lisäpalvelut

Muut maksulliset lisäpalvelut esim. ateria- ja emännöitsijäpalvelut sovittavissa erikseen.

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Ajo-ohje

Helsingistä päivittäin useita lauttayhteyksiä Tallinnaan, josta n. 45 min. ajomatka Paldiskin maantietä Laulasmaan kautta Lohusaluun.

Ajo-ohje Tallinnasta

 1. Aja tielle 8 Paldiski Maantie kohti Paldiskia.
 2. Rocca al Maren jälkeen tulee liikenneympyrä, ota 2. uloskäynti tielle 390 Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna
 3. Noin 6 km päästä ennen Laulasmaa Spata oikealla näet kyltin ”Lohusalo 3”, käänny oikealle kyltin mukaan.
 4. Aja 2,5km ja käänny vasemmalle Vainu Tee.
 5. 800 m päästä näet lastenleikeistä varoittavan kyltin, käänny ennen kylttiä vasemmalle ja sitten taas oikealle, jonne Vainu Tee jatkaa
 6. Aja suoraan 800m, näet kyltin kielletystä ajosuunnasta, mutta jatka vain suoraan. (Kielletty ajosuunta koskee muita autoilijoita, jotka eivät majoitu alueella) Vasemmalla näet hylättyjä varikoita, siitä vielä vähän matkaa suoraan.
 7. Käänny oikealle Mäe 1. Portti aukeaa avaimella, jonka saat varatessasi. Aja mäki alas ja olet saapunut huvilan pihaan! 

Paikalla pääsee edullisesti myös taksilla