HUOM! Jos Harald jo varattu haluamallasi ajanjaksolla tai liian iso (10 hengelle), tsekkaa muut vastaavat kohteemme: Helga (Hiittinen, 6lle), Björn (Hiittinen, 4lle), Jockfall (Ruotsi), Lohela (Viro, 14lle), Taimela (Viro, 6lle) tai Siikala (Viro, 3lle)

KATSO UUSI VIDEO JA LISÄÄ KUVIA ALHAALTA

Villa Harald

VARAA TÄSTÄ

Hiittisentie 210, 25940 Hiittinen

Ylellinen, huippuvarusteltu huvila viehättävässä ympäristössä

Onko perhejuhlia, häitä tai muita merkkipäiviä tiedossa? Tule viettämään niitä perheen ja ystävien kanssa upeaan miljööseen huippuvarustellussa huvilassa

Ihanteellinen myös esim. 1-4 perheelle

Erinomainen paikka myös purjehtijoille ja veneilijöille, rantaan omalla veneellä

Vietä ikimuistoiset 50-, 60-, tai 70-vuotispäivät. Kun varaat kaikki Hiittisen kolme taloa, saat lisäalennusta

Lisäalennus myös yli 2 viikon varauksista

Villa Harald sijaitsee Hiittisen kylässä Kemiön saaristossa, rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Autolla perille ympäri vuoden. Erittäin hyvä sijainti Helsingin ja Turun välissä.  Helsingistä matkaa kertyy 220km ja ajoaika noin 3,5h. Turusta 120km ja 2,5h. Sopii erinomaisesti myös yritysten kokous- ja koulutuskäyttöön. Paikallinen emännöitsijä tarvittaessa sopimuksen mukaan.

"Kemiönsaari paras kotimaan kohde 2016"
- Matkailulehti Mondo

Koe myös erityisesti kesällä mahtava elämys Rosala Viking Centressa, joka antaa erinomaisen kuvauksen viikinkien asumisesta ja elämisestä Hiittisissä.

Kuvaus

Noin 300 m2:n hieno ja huippuvarusteltu huvila on uusi 3-kerroksinen, kartanotyylinen rakennus. Noin 10 hengelle. HUOM! Myös lisähenkilöt mahdollisia, kysy lisää. Sisäuima-allas. Tennismahdollisuus yhdessä muiden pihapiirissä olevien rakennusten vieraiden kanssa.

Ylimmässä kerroksessa neljä 2-hengen parvekkeellista makuuhuonetta kukin omalla suihkulla ja wc:llä + TV:llä varustettu hallitila + iso yhteinen lasitettu oleskeluparveke. Yhdessä yläkerran makuuhuoneessa parivuode, muissa makuuhuoneissa 2 erillistä vuodetta kussakin. Lisäksi runsaasti säilytystilaa tavaroille. Portaikot sekä alakertaan että yläkertaan ovat 2 suoraa portaikkoa L-kirjaimen muotoisesti.

Koe raikas saaristolaistunnelma ja kaunis luonto.

Keskikerroksessa on suuri 14 hengen ruokasali,  kirjasto sekä auringonottoon soveltuva iso ulkoterassi kalusteineen ja sisäveranta. Keittiö täydellisine astiastoineen, kaasu- ja sähköliedellä, tiskikoneella ja mikroaaltouunilla varustettuna. Lisäksi kerroksessa on yksi 2-hengen makuuhuone omalla wc:llä ja suihkulla sekä uloskäynnillä.

Alakerrassa on tunnelmallisempaan illanviettoon soveltuvat kokous- ja vapaa-ajanviettotilat, biljardipöytä, lattiashakki, baari, sauna, internet-yhteys, videotykki sekä kotiteatteri. Alakerrassa 15 hengen lasiveranta grilleineen, ruokailu- ja oleskelutiloineen.

Pihamaalla on kesäkeittiö ja grilli sekä savustus- ja rosvopaistimahdollisuus. HUOM! Ilmoitathan halukkuudestasi käyttää grilliä varatessasi. Aurinko paistaa koko päivän tontille, joka sijaitsee hienohiekkaisen, matalarantaisen ja suojaisen merenlahden äärellä.Soveltuu erinomaisesti myös lapsiperheille. Lastensänky: yläkerrassa puinen tukeva kunnollinen pinnasänky. Yläkerrasta keskikerrokseen ja keskikerroksesta alakertaan on molemmissa portaikoissa turvaportit lapsille. Syöttötuoli. Tarvittaessa myös vauvan petivaatteet.

"Huvila sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella Hiittisten saarella. Se on erittäin korkeasti varusteltu ja omistaja on jättänyt vieraiden käyttöön paljon korkealaatuisia välineitä ja kodin laitteita, jotka tekevat oleskelusta mukavan ja kodinomaisen"

Tukeva iso ponttoonilaituri (syväys 2,1 m laiturin päässä, saavu laituria pitkin) moottoriveneelle sekä erillinen poijupaikka jopa yli 6 metriä pitkälle purjeveneelle. Soutuvene käytössä veloituksetta. Mikäli haluat ottaa oman perämoottorin mukaan, sen liittäminen soutuveneeseen on mahdollista. Soutuveneellä voi tosin kalastaa hyvin myös ilman moottoria.

 

Villa Haraldin erillinen puulämmitteinen rantasauna

30 m2:n sauna on aivan meren rannassa terasseineen. Siinä on oma saunatupa keittiötarvikkeineen ja se soveltuu myös 2 hengen yöpymiseen.

Villa Helga - samalla 2 ha:n tontilla (vuokrataan erikseen tai yhdessä Haraldin ja Björnin kanssa )

50 metrin päässä Villa Haraldista oleva 90 m2:n kaksikerroksinen huvila. Saunassa puukiuas. Rakennuksen yläkerrassa on kaksi erillistä 2-hengen makuuhuonetta omilla wc:llä. Alakerran oleskelutilassa 2 vuodesohvapaikkaa. Keittiö on täysin varustettu. Saunasta on mukava siirtyä vilvoittelemaan komealle terassille, jossa on puutarhakalusteet ja grilli. Lisäksi Helgalla on myös oma erillinen rantasauna aivan meren hiekkarannan tuntumassa.

"Nautimme lomastamme Villa Haraldissa. Huvila on todella ainutlaatuinen vuokrattavien loma-asuntojen joukossa."

Villa Björn- saman tontin laguunin puolella (vuokrataan erikseen tai yhdessä Haraldin ja Helgan kanssa)

Hiittisen tontin itäreunassa on erillinen 40 m2:n saunahuvila, jossa on kaksi makuuhuonetta, se soveltuu yhteensä 4 hengelle. Iso terassi grilleineen. Huvila avautuu omalle erillisille sisälahdelle, jolta pääsee veneellä merelle. Sopii erityisesti kalastajille ja tennispelaajille, hiekkatekonurmikenttä. Pihalla on myös koripallotelineet.

Hiittisen saaristo

Hiittisen saaristo on kuuluisa luonnonkauneudestaan ja kalaisuudestaan. Saarella (Hiittisissä ja Rosalassa) sijaitsee kaksi ruokakauppaa ja kaksi kesäravintolaa ja -kahvilaa sekä huoltoasema. Kasnäsin lauttarannasta liikennöi Hiittiseen noin kahden tunnin välein M/S Aura. Matka on maksuton. Vierasvenesataman vieressä on Saaristokylpylä Kasnäs, jossa on hotelli, uimahalli, hyvä ravintola sekä monipuolinen kauppa. Lähin kaupunki on Salo. Huvilalta on mahdollisuus vierailla sopimuksen mukaan Bengtskärin majakalla paikallisen yrittäjän veneellä, matka-aika n. 1 tunti. Muita nähtävyyksiä ovat Viikinkimuseo, Viikinkien kauppapaikka ja Hiittisen kirkko.

HUOM! Pyydettäessä toimitamme vesialuekartan.

Loma-asuntojen varustus

Loma-asunnoissa on täydellisesti varustellut keittiöt sekä Kesä- ja grillikalusteet. Liina- ja vuodevaatteet sisältyvät hintaan. Soutuveneen käyttö veloituksetta sisältyy hintaan. Oman perämoottorin voi kiinnittää soutuveneeseen. Tontilla on oma, keinonurmitenniskenttä, joka on vuokrattavissa eri sopimuksella veloituksetta.

Hinta (Villa Harald)

 Jakso
 Aika
 Hinta
 1.
 Viikko
 1.700-3.500 €
 2.
 Viikonloppu
 1.200 -1.800 €
 3.
 Lyhyet jaksot
 Sopimuksen mukaan

Hinnat koskevat enintään 10 hengen vierasryhmiä, lisähenkilöstä veloitetaan 15 € per vuorokausi.

Hintaan sisältyy perussiivousmaksu. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. Kiitämme vieraitamme huolenpidosta

20 € lisämaksusta laadukas kylpytakki omaksi omalla koolla.

Hintaesimerkki: 2 päivän ja 1 yön kokous 8 hengelle yht. 1.360 €.

Korkea sesonki kesä-elokuu

Matala sesonki syys-toukokuu
Lisäalennus yli 2 viikon varauksista.

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Ajo Hiittiseen

Lövöstä Kasnäsiin on valmistunut mahtavan näköinen silta vuonna 2011.

Koe saaristolautan tunnelma.
Kasnäsin saaresta on maksuton autolauttayhteys M/S Auralla Långnäsin laituriin (kesto n. 25 min). Aluksen yläkannella on pieni itsepalvelukahvila. Henkilöautoja mahtuu n. 70 kpl / matka. Ajo lauttarannasta Hiittisten kylän suuntaan, jossa huvila sijaitsee. Matka n. 3 km.
Lautta-aikataulu on nähtävissä: Linkki

M/S Auran aikatauluneuvonta: 0400 117 123. M/S Aura liikennöi veloituksetta ympäri vuoden.

Taksi / Hiittinen: 0400 697 916

Autolla, tarvittaessa myös linja-autolla, pääsee huvilan pihalle asti.

Viihdemahdollisuudet

  • Mahdollisuus kalastukseen sekä pilkkimiseen. Voimavirtapistoke sähköautoille. Kalastusluvat tästä
  • Kauttamme myös mahdollisuus tilata opastettua kalastusta kipparin kera
  • Kohde on Lomarenkaan normistojen mukainen loma-asunto.
  • Lemmikkien tuonti huvilalle on allergiasyistä kielletty.
  • Lähistöllä (70 km) Suomen ensimmäisenä joka vuosi avautuva golf-kenttä Meri-Teijo Golf
  • Lauttamatkan päässä kylpylä