Lohela

HUOM! Jos Lohela jo varattu haluamallasi ajanjaksolla, tsekkaa muut vastaavat kohteemme: Helga, Björn, Harald, Jockfall, Taimela tai Siikala

Mäe tee 1, 76709 Lohusalu

"Huippukohde esimerkiksi perhejuhliin!"

Mahtava, uusi, 3-kerroksinen, 350 m2:n loistohuvila Suomenlahden rannalla, 40 km Tallinnasta länteen. 10 + 4 hengelle. Wi-Fi. Saunaosasto porealtaineen (tilattava erikseen). Hanavesi juotavaa. Ympärivuotiseen käyttöön, kokouksiin, kalastukseen/pilkkimiseen ja lomailuun. Huvila sijaitsee rauhallisessa niitty/aho-maisemassa meren rannalla. Maisema aukeaa länteen.

Mm. Taimenen tyrskykalastus on onnistunut huvilan edustalla erittäin hyvin, oman veneen voi ajaa trailerilla rantaan.

Katso upeat videot


Alimmassa kerroksessa on baari ja biljardisali sekä 1 makuuhuone, jossa 2 vuodetta. Keskikerroksessa on oleskelutilat, keittiö ja ruokasali, sauna pesuhuoneineen sekä wc-tilat, lisäksi kaksi makuuhuonetta. Keittiö on täydellisesti varustettu astiastoineen sekä lasistoineen. Ylimmässä kerroksessa on 3 makuuhuonetta, joista yksi on master bedroom, lisäksi lasten kahden vuoteen makuuhuone. Ylimmässä kerroksessa myös 2 kylpyhuonetta. Olohuoneessa on takka, samoin saunan pukuhuoneessa. Iso terassi ja avoparveke avautuvat niinikään länteen. Terassilla ulkoporeamme (kesäisin käytössä).

Verannalla kaasugrilli sekä talon takana puilla tai hiilillä lämmitettävä toinen grilli.

Olohuone on noin 50-60 m2 ja yhdistettynä uuteen ruokasaliin yli 70m2. Keittiön kanssa yli 80m2.

Videokuvaa rannasta

HUOM! myös TAIMELA: 100m2 suuruinen 3 makuuhuoneen (2 makuuhuoneeseen parisängyt ja yhteen kaksi yksittäistä sänkyä) talo samassa pihassa vuokrattavissa yhdessä tai erikseen. Uudessa talossa huoneita sekä ylä- että alakerrassa. Ylä- ja alakerta myös erikseen vuokrattavissa. Vuoden 2016 aikana uudelle talolle valmistuu sauna, joka on yhteinen Siikalan kanssa.

Lisäksi SIIKALA: 2 makuuhuoneen ja 1 olohuoneen pienempi talo samassa pihassa vuokrattavissa yhdessä tai erikseen. Yhteinen rantasauna Lohelan ja Taimelan kanssa. 2016 aikana talolle valmistuu sauna, joka on yhteinen Taimelan kanssa.

Talossa lisäksi 2 maastopyörää, mahdollisuus vuokrata hintaan 10 € per pyörä per viikko.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että allergiasyistä lemmikkieläinten tuonti huvilalle on kielletty.

Palvelut

Ongella kalastus ilman lupaa, mutta virveliin, verkkoihin ynnämuihin apuvälineisiin tarvitsee eestiläisen kalastusluvan. Kalastusluvat kätevimmin netistä:

 1. Mene osoitteeseen https://www.pilet.ee/cgi-bin/splususer/splususer.cgi?op=list_varia&piirkond_id=50 (mikäli tulee eestinkielinen sivu, klikkaa ylhäältä "in English" ja valitse vasemmalta "Recreational Fishing License")
 2. Valitse sopivan pituinen aika ja klikkaa "Select"
 3. Valitse aloitusaika ja syötä ID Code-kenttään syntymäaikasi. HUOM! Syntymäaika syötetään eestiläisittäin korvaten ensimmäinen ja neljä viimeistä merkkiä nollalla. Väliin syntymäaika järjestyksessä vuosi, kk, pvm. Esim. 13.12.1987 syötetään muodossa "08712130000"
 4. Klikkaa "PAY"
 5. Klikkaa "REGISTER" ja täytä sähköpostiosoitteesi "E-mail", valitsemasi salasana "Password", toista salasana "Repeat Password" ja kirjoita näytössä näkyvät merkit "Control Code".
 6. Valitse maksutavaksi "MasterCard or Visa credit card" ja klikkaa "CONFIRM AND PROCEED TO PAY"
 7. Syötä kortin numero "Card no.", viimeinen voimassaolokuukausi ja -vuosi. esim. 03/15. "Exp (MMYY)", turvakoodi "CVV2", kortissa oleva nimi "Name on card" ja klikkaa "Authorize"

Lohusalun vierasvenesatamaan on n. 2 km, jossa myös ravintola- ja baaripalveluita. Kauppa ja 3 hyvää ravintolaa sekä apteekki 3 km. Laulasmaa Spa and Conference Hotel -kylpylään n. 4 km, siellä korkealuokkainen ravintola Wicca.

Vain 15 minuutin ajomatkan päässä Niitvälja Golf - Viron golfin koti

Alle 30 minuutin ajomatka upea Rummun louhos

Vieraile myös n. 3 km päässä erittäin suositussa Arvo Pärt -keskuksessa, joka keskittyy tämän hetken yhteen maailman suosituimpaan säveltäjään, Arvo Pärtiin.

Tallinnan suosituin ostoskeskus Rocca Al Mare vain 30 min ajomatkan päässä.

Hinnat

Viikkohinta 1600 - 2800 € sesongista riippuen

Viikonloppuhinta to-su 1000 - 1800 € sesongista riippuen

Vuokrahintoihin kuuluu perussiivousmaksu. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. Kiitämme vieraitamme huolenpidosta.

Liina- ja vuodevaatteet sisältyvät hintaan 1 setti per hlö per viikko.

20 € lisämaksusta laadukas kylpytakki omaksi omalla koolla.

Korkea sesonki huhti-elokuu

Matala sesonki syys-maaliskuu

Maksulliset lisäpalvelut

Muut maksulliset lisäpalvelut esim. ateria- ja emännöitsijäpalvelut sovittavissa erikseen.

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Ajo-ohje

Helsingistä päivittäin useita lauttayhteyksiä Tallinnaan, josta n. 45 min. ajomatka Paldiskin maantietä Laulasmaan kautta Lohusaluun.

Ajo-ohje Tallinnasta

 1. Aja tielle 8 Paldiski Maantie kohti Paldiskia.
 2. Rocca al Maren jälkeen tulee liikenneympyrä, ota 2. uloskäynti tielle 390 Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna
 3. Noin 6 km päästä ennen Laulasmaa Spata oikealla näet kyltin ”Lohusalo 3”, käänny oikealle kyltin mukaan.
 4. Aja 2,5km ja käänny vasemmalle Vainu Tee.
 5. 800 m päästä näet lastenleikeistä varoittavan kyltin, käänny ennen kylttiä vasemmalle ja sitten taas oikealle, jonne Vainu Tee jatkaa
 6. Aja suoraan 800m, näet kyltin kielletystä ajosuunnasta, mutta jatka vain suoraan. (Kielletty ajosuunta koskee muita autoilijoita, jotka eivät majoitu alueella) Vasemmalla näet hylättyjä varikoita, siitä vielä vähän matkaa suoraan.
 7. Käänny oikealle Mäe 1. Portti aukeaa avaimella, jonka saat varatessasi. Aja mäki alas ja olet saapunut huvilan pihaan! 

Paikalla pääsee edullisesti myös taksilla