Kalastus Lapissa - vuokraa tilava lohimaja alueena Teno

VARAA TÄSTÄ

HUOM! Jos Jockfall jo varattu haluamallasi ajanjaksolla, tsekkaa muut vastaavat kohteemme: Helga, Björn, Harald, Lohela, Taimela tai Siikala

Jockfall Storvägen 1, Jockfall, 95692 Överkalix

LISÄÄ KUVIA ALHAALLA

"Ruotsin paras kalastuspaikka!"

"Lähellä Kuusamoa ja Rovaniemeä (2 h), edullinen, vesistö erittäin lähellä!"'

"Mahtava ja upea myös ruska-aikaan!"

Överkalixissa, Pohjois-Ruotsissa, 5 km Napapiirin pohjoispuolella, rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä, 250 m2:n perusteellisesti uusittu, puurakenteinen talo max. 21 hengelle. Pihalla runsaasti tilaa pysäköintiin sekä autokatos. HUOM! Lisähenkilöt mahdollisia, kysy lisää. Soveltuu eräretkeilyyn ja lomailuun ympäri vuoden, upean Jockfall-putouksen alapuolella. Perho- ja viehekalastusmahdollisuudet erittäin edulliseen hintaan (vrt. Teno), 100 Skr/pv. Lähellä 20 min ajomatkan päässä Ängesö-joki, josta myös loistava mahdollisuus kalastaa; yksi perhokalastajien huippupaikkoja. Ei kalastajaruuhkia. Jockfall Campingin kohdalta lyhyen kävelymatkan päässä silta joen yli, toisella puolen viehekalastus, toisella puolen perho, vaihtelevat päivittäin. Lohen kalastus alkaa toukokuun lopussa ja jatkuu elokuun loppuun saakka. Paras ajankohta lohenkalastukseen on juhannusta edeltävästä viikosta (olettaen, että juhannus olisi 24.6.) elokuun loppuun. Myös taimenta ja harjusta. Pyydämme ottamaan mukaan omat kalastusvälineet.

Kauttamme myös mahdollisuus tilata opastettua kalastusta kipparin kera

Hyvät ja monipuoliset metsästysmahdollisuudet Ruotsin valtion mailla. Metsästyslupa 300 Skr, lisätietoja tästä. Myös kanalintumetsästysmahdollisuus, koira vuokrattavissa. Mainio paikka marjastukseen ja sienestykseen. Metsästysmaita 21 ha, kartan saa hankkiessaan metsästysluvan.

Myös yrityksille asiakastilaisuuksiin. Kylästä emännöitsijä sopimuksen mukaan.

Huoneisto

Lövgårdenin Lohimajassa on tiloja kolmessa kerroksessa. Se sijaitsee rauhallisessa kylämiljöössä, luonnontilaisen lohijoen ja upean vesiputouksen ja kosken välittömässä läheisyydessä (150 m), jossa voi nauttia ja harrastaa erämaan tarjoamia elämyksiä.

Rakennuksessa on iso sali/olohuone, keittiö, TV-huone, jossa cd- ja dvd-laitteet, riistabaari,sauna, pesuhuone, takkatupa, lasitettu terassi ja iso avoparveke sekä grilli ja arkkupakastin. Varusteina lisäksi savustuspönttö ja rosvopaistikuoppa.

Talossa on yht. 9 makuuhuonetta, joissa jokaisessa 2 vuodetta (yhdessä huoneessa oma wc ja suihku). Kahdessa makuuhuoneessa on kummassakin 2 vuodetta ja yläpeti, yhdessä makuuhuoneessa 1 vuodepaikka. Lisävuoteita on mahdollisuus järjestää lisää eri sopimuksesta. Talossa on yht. 6 suihkua, wc-tilat myös yläkerrassa.

Kohde on Lomarenkaan normistojen mukainen loma-asunto.

Arkisin klo 8-16 puhelimitse, muina aikoina sähköpostitse

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Hinnat

Viikko
900 - 1400 € sesongista riippuen
Viikonloppu
700 - 1000 €

Perussiivousmaksu sisältyy hintaan. Mahdolliset lisähenkilöt 15 € per hlö per yö. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. Kiitämme vieraitamme huolenpidosta.

20 € lisämaksusta laadukas kylpytakki omaksi omalla koolla (jäljellä miesten ja naisten kokoja M ja L).

Korkea sesonki huhti-elokuu

Matala sesonki syys-maaliskuu

Palvelut

Leirintäalueelle, jossa mm. kesäravintola A-oikeuksin; maista hyviä paikallisia oluita,  kioski (auki ympäri vuoden) ja kalastustarvikkeiden ja -lupien myynti; n. 200 m. Yleiselle uimarannalle 300 m. Myös talviharrastuksiin on hyvät mahdollisuudet; 3 km:n valaistulle hiihtoladulle 200 m. Tunnin ajomatkan päässä, Dundretissa on hyvät laskettelumahdollisuudet. Lohimajalle johtaa hyvät moottorikelkkareitit Suomen puolta aina Rovaniemeltä asti (Napapiirireitti). Talolta vuokrattavissa yksi kelkka. Myös veneen vuokraus yhteistyökumppanimme kautta onnistuu, kysy lisää. Sillan läheisyydessä olevastaravintolasta myydään kalastustarvikkeita ja -lupia. Katso kalaportin videokuvaa.

Myös loistavat vaellusmahdollisuudet

Katso lisää Jockfallin matkailun sivuilta 

Mahdollisuuksien mukaan myös catering-mahdollisuus eri tilauksesta.

HUOM! Noin 200m päässä talosta oleva Jockfall Camping järjestää myös esim. opastettuja patikkaretkiä.

Huikaisevat Ylläs-Pallastunturit ja kansallispuisto 3 tunnin ajomatkan päässä.

Lähellä rajaa, useita upeita hiihtokeskuksia: 2 tuntia Ylläkselle, 2,5 tuntia Leville ja 4,5 tunnin ajomatkan päässä yksi Pohjoismaiden suosituimmista hiihtokeskuksista, Ruotsin Riksgränsen

Lähellä Kalixissa musiikkitapahtumia kesäisin

Lisää matkailuvinkkejä

Maksulliset lisäpalvelut

Erikseen sovittaessa mahdollisuus järjestää ateriapalveluita, opastuksia, kelkkailu-, metsästys- ja kalastusretkiä. Mahdollisuus myös vuokrata hiihtovarusteita paikalliselta huoltajalta.

Myös yrityspalveluja! Esim. Moottorikelkka-ajelu Rovaniemeltä Jockfalliin 220km, 8-10 tuntia, järjestetään oppaan johdolla, kysy tarjous!

 

DCIM100MEDIADJI_0005.JPG

DCIM100MEDIADJI_0004.JPG

DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

DCIM100MEDIADJI_0002.JPG

DCIM100MEDIADJI_0012.JPG

DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

Liikkuminen

Autolla Helsingistä n. 890 km. Lähin lentokenttä Kemi n. 180 km, Rovaniemen kentältä n. 210 km. Kemin rautatieasemalta n. 170 km. Lohimajasta on n. 150 m Kalix-joelle, jossa hyvät ottipaikat putouksen alla. Kalastusalueen pituus 10 km (lohi, taimen, harjus ym). Varsinaisille Jockfallin vesiputouksille n. 200 m.

Vertaile täältä lentoja Kemiin