Nizza Risso

 

42 Boulevard Risso, 06300 Nizza

Nizzan 50 m2 huoneisto RISSO sijaitsee uudehkossa talossa sen ylimmässä 7. kerroksessa, jonka parvekkeelta on upeat näkymät Mont Boron -kukkulalle. Lisäksi täysin varusteltu keittiö, kylpyhuone suihkulla, erillinen wc ja mm. pyykinpesukone sekä 2xTV (näkyy myös Suomen kanavat), netti ja shakkipeli. Makuupaikat 3-4 hengelle, 3 aikuiselle tai 2 aikuiselle ja 2 lapselle,  makuuhuoneessa parisänky ja olohuoneessa vuodesohva yhdelle aikuiselle tai 2 lapselle. Ilmastointi sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa.

Samassa kerroksessa kattoterassilla taloyhtiöllä on oma uima-allasosasto (avoinna touko-syyskuussa) ja auringonottotilat, joista on upeat näkymät.

RISSO sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien yhteyksien läheisyydessä. Huoneistosta on lyhyt kävelymatka, noin 1 km Nizzan satamaan, vanhaan kaupunkiin, vihannes-, kukka- ja antiikkitorille, merenrannalle sekä keskustan ravintola- ja ostoskaduille.

HUOM! Maailman kuuluisin autourheilukilpailu F1-sarjan Monacon GP alle 15 km päässä asunnosta toukokuisin! Tule kannustamaan suomalaiskuskit voittoon ja koe ikimuistoinen F1-huuma!

HINTA

Viikkovuokrat sesongin mukaan seuraavasti:

Marras-maaliskuussa
680 €/viikko
Huhti- ja lokakuussa
820 €/viikko
Touko-syyskuussa
965 €/viikko

Perussiivousmaksu sisältyy vuokrahintoihin. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. Kiitämme vieraitamme huolenpidosta.

Liina- ja vuodevaatteiden käytöstä veloitetaan erikseen 20 €/hlö/setti.

Hintaan sisältyy myös oma autotalli.

Lisäksi 300 € takuumaksu per varaus. Takuumaksu palautetaan vierailun jälkeen, kun huoneisto on luovutettu vastaavassa kunnossa kuin saapuessa.

Mahdollisuuksien mukaan myöhäinen sisään- tai uloskirjautuminen mahdollista järjestää. Pyydäthän tätä etukäteen. Klo 22 tai sen jälkeen tapahtuva saapuminen tai lähtö 50 €.

20 € lisämaksusta laadukas kylpytakki omaksi omalla koolla.

Korkea sesonki huhti-lokakuu

Matala sesonki marras-maaliskuu

Palvelut

Kaupungin lähistöltä ja ympäristöstä löytyy hyvätasoisia golfkenttiä.

Nizzassa on myös erittäin hyvät mahdollisuudet kalastaa. Opastettuja kalastusretkiä tarjolla.

Huoneistoa vastapäätä on kansainvälinen kongressikeskus Acropolis. Huoneistolla on kokouksiin osallistujille loistava sijainti. Viereisessä korttelissa sijaitsee Modernin taiteen museo, ja lähistöllä on monia muitakin korkeatasoisia museoita.

Lisäksi vuosittain kaupungissa ja lähistöllä valtavasti erilaisia tapahtumia, kuten elokuvajuhlat.Katso listaus tapahtumista

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Liikkuminen

Viereisellä kadulla on raitiovaunupysäkki. Uusi raitiovaunureitti liikennöi kaupunkialueella. Kaupungin ulkopuolelle, esim. Monacoon tai Cannesiin matkustettaessa bussipysäkki on vajaan kilometrin päässä. Lentoasemalle on noin 10 km, hyvä ja edullinen bussiyhteys. Lentokentältä otetaan bussi numero 98, taloa lähin pysäkki on nimeltään Promenade des Arts. Lentokentälle mennessä 98 otetaan Massenan aukion pysäkiltä. Busseja menee suurimman osan päivästä 20 minuutin välein. Aikataulu ja lisätietoja.

Monacoon (bussi nro 100, lippu 1,5 €) ja Cannes'iin (bussi nro 210 EXPRESS CANNES ja illalla klo 20 jälkeen 200 Cannes RN7, hinta 20 €) pääsee junalla myös molempiin kohteisiin. Erityisesti Monacoon bussimatka on mukava, bussi lähtee vanhasta satamasta (Le Port). Myös laivalla pääsee satamasta kumpaankin!

Lisätietoa Cannes’in bussimatkasta. 

Lisäksi asunnon viereisen kongressikeskus Acropoliksen pihassa edullisesti vuokrattavissa kaupunkipyöriä, joilla on kätevä kulkea ympäri kaupunkia.

Vertaile täältä lentoja Nizzaan