Lago Lucerne - Lake Worth

3913 Louis Drive, Lake Worth, 33461, Florida

"Mahtava tukikohta Floridan matkalle sinkulle, pariskunnalle tai pienelle perheelle!"

Lago Lucerne, 110 m2:n 2-kerroksinen ilmastoitu rivitalohuoneisto (Town House) rauhallisessa ympäristössä. Taloyhtiön yhteisen lämmitetyn uima-altaan vieressä. Kaksi 2-hengen makuuhuonetta, joissa kummassakin omat wc- ja kylpyhuoneet. Molemmissa makuuhuoneissa on pienet parvekkeet. Suositeltava loma-asunto esimerkiksilapsiperheelle turvallisuuden ja yhteisön oman uima-altaan läheisyyden vuoksi.Pysäköintipaikka suoraan talon edessä. Nettiyhteys. Lämmitys ja ilmastointi. 

Huoneisto on monipuolisesti kalustettu. Alakerrassa on ruokailutila, olohuone ja hyvin varustettu keittiö. Omalla sisäpihalla aidattu patio, jossa grilli sekä auringonottoon ja oleskeluun soveltuva pöytäryhmä. HUOM! Mikäli haluat käyttää grilliä, ilmoitathan siitä jo varatessasi. Pyykinpesu/kuivausmahdollisuus.

Lago Lucernen alue on rauhallinen, aidattu. Kiinteistöyhtiöön kuuluu 96 rivitaloasuntoa, joista 15 on suomalaisten omistuksessa. Lähistöllä tenniskenttiä ja pienen järven ympäri kulkeva 3 mailin pyöräily/kävelyreitti.

Runsaasti huippu-urheilua: Miamissa NHL-, NBA-, NFL ja MLB-huippuotteluita sekä Tampassa (3t ajo) NHL- ja NFL-otteluita!

Kravis Center West Palm Beachissa (15 min ajo), upeita show- ja konserttiesityksiä!

Noin tunnin ajomatkan päässä Amerikan huippurikkaiden ja kuuluisuuksien asuinalueet Fisher Island ja Jupiter Island!

Hinta

Korkeasesonki/vko   Matalasesonki/vko  
1.400 €   800 €  

Perussiivousmaksu sisältyy vuokrahintoihin. Siivousmaksu sisältää perusteellisen siivouksen ammattilaisen toimesta. Vuokrakohteen mukavuuden ja pitkäkäyttöisyyden vuoksi edellytämme vuokralaiselta, että huvila on palautettu asiallisessa kunnossa eli tiskit on pesty, jääkaappi tyhjennetty ja roskat viety pois. HUOM! Roskat viedään pois viimeisenä MAANANTAINA TAI TORSTAINA KLO 17 JÄLKEEN, kun vuokraus on päättymässä. Muina päivinä roskien ulosjättäminen kielletty.  Kiitämme vieraitamme huolenpidosta.

Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. 

20 € lisämaksusta laadukas kylpytakki omaksi omalla koolla.

Mahdollisuuksien mukaan myös matkatavaroiden säilytystä, esim. Karibian risteilynne ajaksi, kysy lisää.

Korkea sesonki joulu-maaliskuu

Matala sesonki huhti-marraskuu

 

Vuokraus- ja palvelutiedustelut, Joel Lingman +358 (0) 50 5629250

joel.lingman@eerolehti.fi

Calendar:


Varaustilanne

Etäisyydet

Liikkumisen suhteen auto on välttämätön.

Lake Worthin keskustaan 1 maili

Kauppaan 0,5 mailia

Miamin kentälle n. tunnin ajomatka
West Palm Beachin kentälle n. 15 minuutin ajomatka
Miamista n. 1 t 15 min, tie 95
Fort Lauderdalesta n. 50 min,
West Palm Beachistä n. 10 min, tie 95

Everglades 2t

Disney World / Universal Studios 3t

Key West 5t

Autonvuokraus

Mahdollista sovittaessa etukäteen, jolloin nouto kentältä. Tila-autot Cadillac Escalade vm 05, Chrysler Town & Country vm 03 tai Cadillac Fleetwood-Gold vm 94. Autoissa navigaattori, jossa hyödyllisiä osoitteita valmiina. Viikkovuokra 400 €. Lisäksi omavastuumaksu max. 500 USD mikäli autolle tapahtuu jotakin. *Edestakaiset lentokenttäkuljetukset sovittaessa erillishintaan 250 € (max. 4 hengen seurueet), 500 € (5-10 hengen seurueet) tai 600 € (11 henkeä tai enemmän).

HUOM! Saatavilla myös Limousine kuljettajan kanssa tai 12-hengen van, kysy lisää. 

Meidän kauttamme myös lahjojen toimitus Floridasta Suomeen, kysy lisää.